08-732 60 40 info@rorpartner.se

Om oss

Rörpartner 30 år

Vi har lång erfarenhet och välutbildade personal och sätter alltid kunden i fokus. Vi utför allt inom VVS och tjänster av typ entreprenader i tidiga skeden, hyresgästanpassningar, ny- och ombyggnad.

Vi har kompetent ledning, ansvarsfullt yrkesfolk och använder oss av moderna produktionsmetoder utföra säkra VVS-installationer.

Vi har ett brett utbud av tjänster inom VVS. Bland annat erbjuder vi dig arbeten inom rörservice, badrum och kök, bergvärme luft/vatten värmepump, luftvärmepumpar, varmvattenberedare, kyla och rörentreprenader.

Nu är vår nystartade fillial igång i Rättvik.

Rörpartner utökar och startar verksamhet i Rättvik och region Dalarna. Filialchef är Erik Fuchs som även äger Rörpartner AB som har över 30 års erfarenhet i vvs branschen. Verksamheten i Rättvik kommer bedriva främst servicearbeten i villor, lägenheter och åt fastighetsbolag.

Ni hittar oss på Knihsgatan 1 i Rättvik.

Miljö

Miljön är något som vi månar om i vårt dagliga arbete. Att vår miljöpåverkan skall vara minsta möjliga är en självklarhet, därför är vi noga med återvinning, miljövänliga transporter och att alltid välja miljömoraliska leverantörer inom VVS.

Certifikat

Säker vatten
Trippel AAA
Installationsföretagen
Heta Arbeten
Kyla Certifikat Nibe
Bas P / Bas U

Lång erfarenhet

Sedan starten 1992 har vi erbjudit VVS-tjänster och fungerat som en partner för både företag och privatpersoner.

KONTAKTA OSS GÄRNA FÖR EN OFFERT