VVS-företag, Täby

VVS-företag i Täby

Det är mycket man skall ta hänsyn till när man skall välja ett VVS företag. Vi är ett företag med gedigen kunskap och praktik i branschen. Rörservice är specialister på rörarbeten och tar oss an uppdrag i hela Stor-Stockholm så som Täby, Danderyd och Vallentuna.

Vi är ett auktoriserat VVS företag som utför alla former av installationer och service. Vidare ägnar vi oss åt allt från nyinstallation av bergvärme, till avloppsrensning, högtrycksspolning, montering av värmepannor eller värmepumpar samt projektering av dylikt. Alla uppdrag utförs av våra kvalificerade medarbetare och till rimliga priser. Vi tror på långsiktighet och god service, och att det går hand i hand för att utmärka sig på marknaden. Rörpartner har i över 20 år varit ett tryggt val av VVS företag för dig i Täby.

Vi är kundens VVS företag i Täby

Vår marknad kan definieras som VVS-service och entreprenader inom bygg- och fastighetsmarknaden. Vårt utbud och våra tjänster som VVS företag riktar sig mot alla skeden i ett byggprojekt samt mot alla inblandade aktörer. Vi riktar oss med andra ord till byggherren, privatpersonen och entreprenörföretaget. Och oavsett om ni har för avsikt att utföra ett stort eller litet arbete. Rörpartner är således det flexibla VVS företaget. Vi anpassar oss efter kundens ändamål och behov, och ser till att skräddarsy lösningen därefter.

Som ditt VVS företag i Täby har vi på Rörpartner kompetent ledning, erfarna och kunniga medarbetare samt moderna produktionsmetoder. Vi utför alltid kostnadseffektiva och säkra rörarbeten och installationer. Vi har kompetens och resurser för att leda, utveckla och genomföra all sorts rörservice och vår yrkespersonal har lång erfarenhet och stor kunskap. Vi vet vad som har, och vad som kommer att fungera.

Välkommen att ta kontakt med oss om du vill veta hur vi kan hjälpa dig i Täby!

Vill du att vi tar kontakt med dig? Fyll i formuläret nedan.