VVS företag, Stockholm

VVS företag i Stockholm

Ditt professionella VVS företag i Stockholm

Rörpartner kan visserligen vara ett av många VVS företag i Stockholm, men det som kanske utmärker oss är att våra medarbetare alltid försöker sätta dig som kund i fokus, vi arbetar flexibelt och söker efter att anpassa våra lösningar efter dina ändamål och behov. Vidare värnar vi om kvalitet och försöker ständigt ta ansvar för miljön. Dels genom vårt arbetssätt, och dels genom de tjänster vi tillhandahåller. Vi vill helt enkelt att du skall få det bästa resultatet som kan erbjudas av VVS företag på marknaden.

Vi är ett VVS företag i Stockholm med kompetent ledning, kunniga medarbetare och moderna produktionsmetoder, och som kontinuerligt arbetar med att leverera de bästa tjänsterna och den mest effektiva servicen. På så sätt gör vi oss konkurrenskraftiga på marknaden. Rörpartner har som VVS företag över 20 år i branschen, vi har kunskap därefter och ser ständigt till att vara uppdaterade kring vad som är nytt – och framförallt vad som fungerar.

vvs företag Stockholm

Stor marknad och brett kundsegment som VVS företag i Stockholm

Som ett komplett VVS-företag i Stockholm kan vår marknad definieras som VVS-service och entreprenader inom bygg- och fastighetsmarknaden. Våra tjänster riktar sig mot samtliga aktörer inom alla skeden i ett byggprojekt. Oavsett om kunden är en privatperson, en byggherre, eller stora och små entreprenadfirmor.
Våra kundsegment ser ut som följer:

  • Byggherrar (fastighetsbolag, kommuner, staten, landsting, privata aktörer)
  • Projektledningsföretag
  • Stora entreprenadföretag
  • Små entreprenadföretag
  • Förvaltningsföretag

Rörpartner tar rollen som installatör, hel- eller generalentreprenör. De rörarbeten vi tar oss an riktar sig till dig i Stor-Stockholm och med ambitionen att alltid levererar goda resultat. Vi vill därför se oss som det enda VVS företag du behöver!

Kontakta oss som VVS företag i Stockholm

Oavsett vad du behöver hjälp med är du välkommen att kontakta oss på Rörpartner. Vi vet vad som fungerar både idag och imorgon! Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan bli ditt VVS företag i Stockholm.

Nyckelord:
VVS företag Stockholm

Vill du att vi tar kontakt med dig? Fyll i formuläret nedan.