Auktoriserat VVS företag, Stockholm

Auktoriserat VVS företag, Stockholm

Rörpartner – Ett auktoriserat VVS företag i Stockholm

Som ett auktoriserat VVS företag tar vi rollen som installatör, samt hel- eller generalentreprenör. De VVS-arbeten vi tar oss an riktar sig till dig i Stockholm där vi arbetar för att leverera de bästa tjänsterna och effektiv service. Vår målsättning ligger i att alltid aktivt bidra till bekymmersfria installationer till rimliga kostnader med ett långsiktigt slutresultat som garanterar driftsäkerhet och funktion.

Ditt auktoriserade VVS företag – nära dig i Stockholm

Rörpartner består av en kompetent ledning med ansvarsfullt yrkesfolk och vi kan med de senaste produktionsmetoderna utföra kostnadseffektiva och hållbara VVS-installationer i Stockholm. Som auktoriserat VVS företag har vi under många år arbetat med olika typer av VVS entreprenader, dels inom bygg- och fastighetsprojekt, samt inom löpande förvaltning. Våran service erbjuder rätt kompetens till byggprojektets samtliga led, oberoende av form, och tjänster av entreprenader i tidiga skeden, hyresgästanpassningar, ny-/ombyggnad med mera.

Inom detta område utför vi också generalentreprenader där installation utgör den största delen i entreprenaden. Affärsområdet brukar ha ett väl inarbetat produktionsstyrningssystem som är knutet till organisationens kvalitetssystem.

Auktoriserat vvs företag Stockholm

Kontakta oss som auktoriserat VVS företag i Stockholm

Oberoende av vad du behöver hjälp med är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Rörpartner i Stockholm. Vi vet vad som krävs för hållbara resultat. Hör gärna av dig till oss, så besvarar vi eventuella frågor och berättar närmare om hur vi som auktoriserat VVS företag kan hjälpa dig.

Nyckelord:
Auktoriserat VVS företag Stockholm

Vill du att vi tar kontakt med dig? Fyll i formuläret nedan.