Rörarbeten, Stockholm

Rörarbeten i Stockholm

Välkommen till Rörpartner. Vi är ett auktoriserat VVS-företag i Stockholm. Med hjälp av en kompetent ledning, ansvarsfulla medarbetare samt moderna produktionsmetoder utför vi kostnadseffektiva och säkra rörarbeten och VVS-installationer.

Vi vet vad som fungerar för dina rörarbeten i Stockholm

En lång företagshistoria tyder på en kontinuitet i arbetet. Rörpartner har i över 20 år fungerat som det trygga valet av företag när det kommer till rörarbeten i Stockholm. Vi vill ha ett öga för det bästa, och leva därefter. Vi vet att service och ett gott resultat går hand i hand, vilket också alltid utgjort grundpelarna i vårt företag.

Praktiskt kunnande, effektivitet och lyhördhet har lett till att vi funnits så pass länge, och till att vi vet vad som fungerar både idag och imorgon. För oss innebär det framförallt anledningen till att vi är det för många självklara valet vid utförandet av rörarbeten i Stockholm.

Stor marknad och brett kundsegment

Vår marknad kan definieras som VVS-service/installationer och hela entreprenader inom bygg- och fastighetsmarknaden. Våra tjänster riktar sig alltså mot samtliga aktörer och inom alla skeden i ett byggprojekt.

Vårt kundsegment ser ut som följande:

  • Byggherrar (fastighetsbolag, kommuner, staten, landsting, privata aktörer)
  • Projektledningsföretag
  • Stora entreprenadföretag
  • Små entreprenadföretag
  • Förvaltningsföretag

Rörpartner är alltid din VVS-partner. Vi utför VVS-installationer och service i alla former, stort och litet, som generalentreprenör eller totalentreprenör, till både privatpersoner och företag. Vi är flexibla och resultatdrivna. Rörpartner går givetvis under de kvalitets- och branschcertifikat som gäller och ser alltid till att leverera ett gott resultat för rörarbeten i Stockholm. I vår bransch är långsiktighet och kvalitet högsta prioritet för att sticka ut och på så sätt något vi ständigt strävar efter.

Gedigen erfarenhet inom rörarbeten i Stockholm

Med de rätta resurserna kan vi på Rörpartner i Stockholm genomföra alla sorter av rörarbeten, vilket vår yrkespersonal är mycket sakkunniga inom. Vårt praktiska kunnande, vår effektivitet och uppmärksamhet i varje uppdrag har lett till vart vi befinner oss idag. Att vi funnits så pass länge och att vi av erfarenhet vet vad som fungerar idag, men också imorgon. För oss är detta en huvudsaklig anledning till att vi för privatpersoner och företag ska vara det självklara valet av VVS-företaget vid utförande av rörarbeten i Stockholm.

Oavsett vad du behöver hjälp med är du välkommen att kontakta oss på Rörpartner. Vi tar oss an rörarbeten i framförallt hela Stor-Stockholm och ser fram emot att få tillgodose era behov!

Vill du att vi tar kontakt med dig? Fyll i formuläret nedan.